Forduljak orvoshoz? Iszonyatosan érzem magam.
Náthás vagyok, tüsszögök, torkom fáj iszonyatosan, lázam jelenleg nincs. Szedek c vitamint 250 MG, és cinket 15 MG. Menyjek hétfőn orvoshoz? Nagyon oda vagyok. Csavarja az orrom, mellkasomnál fáj.
Menyjek hétfőn orvoshoz? Menyjek betegszabadságra?
Majd hétfőn meglátod. Addig még sok minden változhat. A 250 mg C-vitamin annyi, mint halottnak a csók. 500-1000 mg-ot érdemes szedni. Viszont megfázásos időszakban inkább a D-vitamin a fontos, meg ilyenkor ősszel amúgy is mindenki D-vitaminhiányos.
Amit még érdemes szedni:
Torokfertőtlenítő szopogatótabletta, én a mézes Tantum Verdét szeretem, de jó a Strepsils, Mebucain stb. is.
Fájdalomcsillapító: Algoflex Forte 2x1, maximum 3x1 naponta.
Ezen kívül hasznos lehet tengervizes orrspray a nátha ellen. Továbbá kerülni kell a nagyon hideg, nagyon meleg és a nagyon fűszeres ételeket, italokat.
"Üdv! Ha mellkasi fájdalom is jelen van, az lehet egy kezdődő tüdőgyulladás is. Menj orvoshoz, ha holnapig nem enyhülnek a tünetek!"
Ne terjesszünk hülyeséget! A tüneteket együtt kell értékelni, nem pedig egyenként! Ez így nem tüdőgyulladásra utaló kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!