Lehet bajom a véres hústól?
Figyelt kérdés
Ettem csirkét, kívűl már meg volt sűlve, de belül kicsit véres volt. A két csirkecomb közül csak az egyiket ettem meg.
Milyen betegségem lehet ettől?
2019. nov. 22. 14:41
2/5 anonim válasza:
Szalmonella. Csirke és disznóhúst csak alaposan hőkezelve eszünk.
3/5 anonim válasza:
Ha peched van, akkor lehet, de azért nem túl valószínű. Nem a vérrel van a baj, hanem hogy nem volt hőkezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!