Miért fáj a nyelőcsövem egy ponton?
Figyelt kérdés
De csak akkor ha eszek vagy iszok akkor úgy fáj egy ponton de mikor nem eszek nem iszok akkor semmi tegnaptól van ez .2019. nov. 21. 16:09
1/5 anonim válasza:
Vagy felsértette valami éles kaja, vagy kezd begyulladni. Előzd meg, szopogass valami torok fertőtlenítőt.
2/5 A kérdező kommentje:
Vannak ezek kukorica darabok amik meg vannak pirítva és elég kemény abból elég sokat meg ettem attól lehet ?
2019. nov. 21. 18:30
3/5 anonim válasza:
nekem a szájüregemet sérti fel mindig, szóval simán lehet
4/5 anonim válasza:
Pirított kukorica, kenyér héja, bármilyen kaja ami éles, hegyes darabokat tartalmaz felsértheti. Például nekem időnként előfordul, hogy ha sok rántott ételt eszek, akkor a durva panír a szájpadlásomat kidörzsöli. :)
5/5 anonim válasza:
Én még egy nagyobb kapszula lenyelése után is érzem. (KB. 3-4 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!