Allando vizelesi inger hinapok ota?
Roviden : junius elejen egyik nap fajdalmas percenkenti vizelesi inger ,persze semmi pisi nem jott csak csipett , faht ..
Orvos ..antibiotikum.
Fajdalom elmult vizelesi inger viszont vmennyire megmaradt.
Ket het mulva ujra nagyon fajdalmas ,gyakori vizeles.alhasi fajdalom.
Doki..szinten csak antibio..fajdalom elmult..vizelesi inger hol jobban hol enyhult de megmardt ..Mas okbol korhazba volt julisban hasi uh m es rtg m .verkep.
Ott semmi nem volt.
A fajdalom augusztus vegen ismet elojott ..a fajdalom mindig elmult de az inger azota is tart.Es most kiderult h kisbabat varok.Most volt egy hasi uhm elv ..semmi nem volt rahta .ezenkivul voltam urologusnal vizelettesztel oktoberbe feherversejtet nyomokba talalt ennyi.Eszembe jutott h mivan ha daganat most megijedtem persze h mitol lehet ez.
A húgyholyagban Uh-al a daganatot szerintem jól láthatják.
AMit tegyél, hogy nagy mennyiségben fogyassz folyadékot. Ha folyamatos ivással ürülnek a baktériumok, és nem tudnak elszaporodni. A naüp 2 liter folyadék legyen meg pár nepig. Ettöl folyamatosan kell majd pisilned, de ez lenne a lényeg, hogy amikor az inger van legyen pisi is.
Nekem volt egy vese kólika miatt mütét, és elötte hetkben rengeteget kellett innom, pisilnem. Majd katéter is volt bent pár napig. Utánna hetekig volt ingerem, de tudtam, hogy nem kell pisilnem, és vissza tartottam, amíg úgy éreztem most tuti kell pisilni. Aztán pár hét után el is múlt.
Koszi.Egyszeruen csak nem ertem mi lehet .2 hasi ultrahangom volt. Azon lattak volna ha van daganat barhol ?
Probalok sokat inni mindenkepp.
Meg azon gondolkodom vagy erdekelne h milyen daganat okozhatna meg ilyen pisilesi ingert ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!