Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganatom lenne?

Agydaganatom lenne?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, 30 éves. Sokféle betegség megfordult már a fejemben bizonyos tünetek miatt, de arra sosem gondoltam, hogy rettegni fogok attól, hogy agydaganatos lehetek.

Sosem voltam fejfájós, de az utóbbi időben fájdogált a homlokcsontomnál, magától elmúlt, nem szedtem rá gyógyszert, de a gyakorisága nagyon idegesít.

Aztán ezen kívül még szédülés is gyötör. Tavasszal még csak vezetés közben, után. Nyár körül már séta, bringa közben is. Ma már fekvés, és ülés közben is érzem a fejemben a "vertigót".

Van még olyan tünetem is, hogy a fejtetőmet, ha megnyomom az ujjammal mindig ugyanazon a ponton, akkor nyilalló fájdalmat érzek alatta, ami elsugároz pár centire a nyomott ponttól.

Már mindenféle rákos topikokat olvasgatok, hogy milyen a kezelés, és mennyi esélyem van, ha valóban megkaptam ezt a szörnyű kórt.

Nagyon félek.

2019. nov. 12. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szédülés lehet magas, vagy alacsony vérnyomás esetén is, és ha a nyakcsigolyáddal van baj, akkor is. Fejfájás mostanában nálam is sokszor van, pedig nem voltam fejfájós, de az is lehet vérnyomás gond, vagy az állandó frontok, ami mostanában szinte naponta van, hol hideg-, hol melegfront, sokszor kettős front.

Menj el a háziorvoshoz, megméri a vérnyomásod, biztos elküld vérvételre is, vagy megfelelő szakrendelésre.

Agydaganatra ne is gondolj és ne olvass a neten orvosi cikkeket, mert a folyamatos idegesség, stressz is okozhat ilyen tüneteket.

2019. nov. 13. 07:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Vérnyomásommal nincs gond, azt szoktam mérni. Rendben van teljesen. A nyakcsigolyákat még el tudom képzelni, mert recseg-ropog sokszor a nyakam.
2019. nov. 13. 08:06
 13/17 anarchy666 ***** válasza:
Ez szerintem egyértelmű hypochondria. De ha nagyon aggódsz menj háziorvoshoz.
2019. nov. 13. 08:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Hypochondria nem hiszem, hogy konstans szédülést tud okozni. Az inkább félelem mindenféle tünet nélkül. Szerintem.
2019. nov. 13. 08:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Ugye nem te vagy az, aki már többször feltett hasonló kérdést? Ha igen, irány a pszichiáter. Ha nem, szerintem akkor sem kell aggódnod, de a biztonsag kedvéért vizsgáltasd ki magad.
2019. nov. 13. 12:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Most tettem fel ezt a kérdést először.
2019. nov. 13. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
nyakcsigolyádat nézesd meg, az okozhat fejfájást ás szédülést is.
2019. nov. 13. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!