5db 4-5mm epekövet találtak ma nálam, napok óta fáj egész nap, mit tudok csinálni?
Haziorvosom csak masfel het mulva lesz, a helyettes meg egy bekepzelt senkihazi noszemely, elkuldtem ma egy melegebb eghajlatra mert vegig sem hallgatott azert mert 1perccel kesobb ertem oda , arra sem volt hajlando hogy kiadja a vervetel eredmenyem , de azert elotte raerve nevetgelt bent egy masik beteggel , na mindegy...
Szóval a lenyeg hogy fogalmam sincs mit kellene csinalnom ,de allandoan szúr szinte, naprol napra rosszabb, valaki tudna segiteni?
Akkor kizárt hogy vállalom inkább szenvedek... Nekem az altatás a legnagyobb félelmem , fóbiám vagy hogyan fogalmazzak... mint másnak a pókok vagy a bohócok...
Olvastam ,hogy van olyat eset amikor nem kell műtét, ultrahangos zúzással is megoldható , hát most annak nagyon örülnék... Vagy gyóygszeres megoldás de arról azt olvastam nem túl hatékony.
Ha valakinek vannak tapasztalati erről az egész dologról kérem írjon :/
Jézusom , nekem ilyenről senki nem mondott semmit...
Az ultrahangos annyit mondott, hogy ha nem tűröm el a fájdalmat és zavar akkor kell műtetni ha akarom...
Egyébként sok helyen írnak az epekőzúzásról és pont azt írják ha kicsik akkor van rá lehetőség, egyik ismerősömnek is úgy csinálták régen. Szerintem csak nem olyan kockázatos ha ennyire bevett módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!