Limfocita szám hirtelen csökkenése, tartós hőemelkedés, mire utalhat?
Limfocita véreredmény 25-40 között jó , pár hónapja 32 volt ,azóta 14-re le romlott.
Több vizsgálaton túl vagyok még semmi nem derült ki.
3 Hónapja van hőemelkedésem ami egyre csak erősödik a láz fele
Most viszek majd székletet vizsgálatra az nyálkás és egy picit véres volt , talán abból már kiderül végre valami ,de nem vagyok benne biztos...
Valakinek hasonló eset történt már?
Köszönöm a válaszod. Nálam most vizsgálják hogy van-e autoimmun betegségem, jövő hétre lesz meg a véreredmény...
A limfocita csökkenés meg az állandó hőemelkedés is passzol a tüneteihez.
Nyirokcsomómon annyit találtak ultrahangon, hogy kicsit nagyobb,de nem foglalkoztak vele különösebben.
Most viszont a hasam is szúr jobb oldalt erősebben, kértem magánklinikára időpontot hasi uh-ra, péntek délelőttre kaptam is, mert a kórházi időpont amit kaptam hetekkel ezelőtt az csak december 23.-án lenne...
Itt úgy érzem a hasammal lesz valami, véres nyálkás széklet + egy helyen szúró fájdalom, erősen valami bél problémára utal, csak azt nem értem hogy ha valami bélgyulladás vagy akármi akkor miért nem mutatja ki a vérvétel... Ahh nagyon unom már hogy 3 hónap alatt még semmi eredmény és ha nem mentem volna eddig 2 magánorvoshoz még csak ami most megvan, annak is csak a felénél járnék kb... Made in Hungary
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!