Folyamatos hát-, váll- és karfájdalom milyen betegségre utalhat?
Sziasztok.
Egyik családtagomnak kb.3 hónappal ezelőtt, minden előzmény nélkül elkezdett fájni a bal válla és a felkarja.
Időközben ez odáig fajult, h mostmár fel sem tudja emelni a karját, és már a háta is fáj.
Elment a háziorvoshoz, az elküldte ortopédiára, onnan MR-re küldték, az Mr azonban nem mutatott ki semmi problémát, a karjában elvileg nincs semmi kóros.
Most reumatológiára kapott beutalót.
DE, ami durva, h egyik orvos se vizsgálta még meg, csak küldözgetik ide-oda, telik az idő, az állapota pedig egyre rosszabbodik.
Őszintén, nagyon aggódom érte, mert hallottam olyat, hogy ezek a fájdalmak sajnos lehetnek vmi komoly betegség tünetei is.
Tudom, hogy Ti sem vagytok orvosok, nem is diagnózist remélek, csak esetleg valakinek van vmi elképzelése, tapasztalata, hogy ez mi lehet?..
Amúgy 52 éves, pár évig dohányzott, de leszokott, más egészségügyi problémája nincsen.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Jelenleg gyógytornára és fizikoterápiára jár, meg kapott erős fájdalomcsillapítókat. De sajnos nem javult az állapota, sőt, mostmár fáradékonyságról és nehézlégzésről is panaszkodik. :(
A gerincét nem vizsgálták meg.. és mellkasröntgenre se küldték el..egyszerűen nem értem miért :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!