Tüdőembólia utáni tapasztalatok?
Egy hetet töltöttem kórházban, tegnap jöttem haza.
A kórházban már úgy éreztem, h minden rendben, de van egy kis fájdalmam. Valószínű, h normális és én parázok rá, de elég ijesztő.
Ha van itt olyan,aki szintén átesett rajta, örülnék, ha írna.
# 1
Nem feltétlenül öl az meg, ez attól függ hogy hol és mellik ér záródott el. Ugyan ez a helyzet szívinfarktusnál is
Nem tudod egy orvossal felvenni a kapcsolatot? Esetleg (maszek) röntgen, uh, CT, valami... Ez adna neked legbiztosabb választ.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj ❤️
Holnap, vagyis ma delután van időpontom a háziorvoshoz, már összeírtam a kérdéseimet is.
Tegnap este is fájt a hátam, nagyon megijedtem. De folyamatosan figyeltem, h mennyire kapok levegőt és nem volt gond, csak fájt.
Mert az esetnél ugye egyszerre volt az erős fájdalom és légzési nehézség.
Sztem is jobb lesz az orvos után, ha mindent át tudunk beszélni, esetleg továbbküld.
A kérdést azert írtam ki, mert annyira távolinak tűnt a hetfői időpont.
Köszi, minden rendben.
Vigyázni kell, mert a legkisebb megerőltetés után is lehet fájdalom még néhány hétig és ez teljesen normális, h fáj.
Remélem, h mostmár minden rendben lesz.
Szia!
Mik a tapasztalataid? Én 27 éves vagyok, 1 hónapja volt embóliám. Az elmúlt 1-2 napban megint vannak fájdalmaim. Neked megszűntek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!