A fekete kukazsák tényleg rákkeltő (még érintésre is?)?
Ezt találtam egy fórumon:
,,
Igen, ezt a penészes dolgot én is olvastam. Én biztos nem vágom le semmiről a penészt hanem ügyelek a friss élelmiszerekre. Mindenből keveset veszek hogy gyorsan lehessen venni újat. De a régebbi generációk ugye úgy vannak vele hogy semmit nem szabad elpazarolni és kidobni...
Ha már itt tartunk azt nem tudom tudtátok-e hogy a fekete színű kukazsák is rákkeltő. Fehéret kellene venni, vagy legalábbis miután megfogtuk a fekete kukazsákot mossunk kezet!
A kemoról amúgy én is azt olvastam májráknaál szinte semmit nem segít, de ha az orvosok ezt akarják akkor mit lehet tenni. Más megoldás sincs nagyon. Az embereknek sűrűbben kellene menni vizsgálatra azt biztos, apumnak legalábbis rögtön kellett volna mennie a panaszaival, akkor talán nem terjed át a májra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!