Egy nap alatt nőtt egy új nagy anyajegy, ez normális? Hogy szedjem le, hogy tűnhet el magától?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 10:44
1/13 anonim válasza:
Nehogy leszedd! Én mindenképpen elmennék bőrgyógyászhoz, nehogy valami rosszindulatú legyen.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem nézz ki rosszindulatúnak, de nagyon szar helyen van, k__va anyjaba.
2019. okt. 30. 10:56
3/13 anonim válasza:
Ne piszkáld. Egyáltalán nem is biztos, hogy anyajegy. Mutasd meg bőrgyógyásznak.
4/13 anonim válasza:
Bőrgyógyász. Ha gondot okoz szakszerűen lekapják. Ne otthon bohóckodj vele.
5/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kullancs, és csak rosszul látsz?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem kullancs, de én tartok attól a lekapjaktol mert olyan helyen van :D ott ne nagyon vagdossanak semmit...
2019. okt. 30. 11:10
7/13 anonim válasza:
Figyi ne tarts tőle! Lézerrel szedi le.Egyáltalán nem fáj. Menj el mielőbb.
8/13 hollófernyiges válasza:
Ha egy nap alatt nőtt meg és nagy, az valószínűleg nem anyajegy, hanem érprobléma, ami magától is meggyógyul néhány nap alatt (nekem is volt), de mindenképpen mutasd meg orvosnak.
10/13 A kérdező kommentje:
Majdnem 1 cm átmérőjű kor így hirtelen fura, erproblema lehet?
2019. okt. 30. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!