Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Esetleg szívroham, vagy...

PetiBence kérdése:

Esetleg szívroham, vagy milehet ez?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok , túlsúlyos , 91 kg. A mai nap folyamán úgy kb délutánóta egyszer egyszer felbukkanó mellkasi nyomást érzek a mellkasom közepén (kb). Mostanában ehyéb dolgpkon stresszeltem egy kicsit , de nem annyira hogy ilyesmi bajom lenne , most este úgy tapasztaltam mintha akkor jönne elő ha felülök ( meg máskor is) csak akkor ráad, valamikor magától is előjön úgymond , szíverésem ahogy érzékeltem normális, vérnyomásom is normális , 123/93 vagy valami hasonló , bevallom licsit izgulok ezen hogy neme szívimfarltusom van vagy valami , szóval aki tudja a valaszz azt kérem jelentlezzen:)
2019. okt. 21. 23:03
 1/2 A kérdező kommentje:
És olyan is néha mintha nehezebben menne a légzéa tőle , nem légszomj , csak olyan kicsit nehezebb
2019. okt. 21. 23:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Pihenéskor meg olyan mintha enyhülne,de valamikor akkor is előjön.
2019. okt. 21. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!