Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mire utalhatnak az alabbi...

Mire utalhatnak az alabbi tünetek? 8 eves lanyomrol van szo.

Figyelt kérdés
Az utobbi egy evben tobb alkalommal fordult elo (kb 5-6szor) hogy ejjel rosszul lett (miota suliba jar kb azota van). Hasfajas, hanyinger, volt hogy hanyt is , es remeges! Reszketett,mint a kocsonya. Talan ez a legijesztobb benne. Altalaban almabol riasztotta fel. Tobbnyire hetvegen fordult elo. Es csak esze, de inkabb ejjel, nappal semmi! Hol virusra fogtam, hol tulevesre, zsiros kajara, vagy epp nem volt nagy wc-n... Most megint elofordult, voltunk most dokinal, pedig amugy masnap semmi baja sem volt. Nem mondott semmit, adott vervetel beutalot, uh beutalot. (Szeklete rendben. Eszik rendesen, bar valogatos, es azert nassol is. Szereti a csipos, fuszeres, eteleket. Sokszor rosszat almodik,beszel almaban. Szeret mozogni. Kicsit szorongosabb tipus,bar ez az utobbi idoben latszolag sokat javult) Kb ezek jutnak eszembe. Mar annyit gugliztam, es kulonfele betegsegeket talaltam... fekely,epeko, cukorbetegseg, inzulinrezisztencia, epilepszia, heliobakter... hat nem tudom, hatha valakinek volt hasonlo... be vagyok tojva ...
2019. okt. 21. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Durvábbakat is tud, igen. Valakinek olyan pánikrohama van, hogy a mentőt kell kihívni. Én gyanítom, hogy a suli a ludas (ennyi infóból), ha otthon se akar tanulni, hiába jó tanuló.
2019. okt. 22. 13:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Mindenkepp lesz vérvétel és UH, sőt rendeltem Helicobacter tesztet is. De egyre inkább úgy érzem, igazatok lehet a pánikkal kapcsolatban...sajnos... Lehet a suli hozta ki tenyleg.Nem emlékszem , hogy oviban lett volna bármi nemű gyomorpanasza, kivéve a hanyos hasmenos virusokat (amiket amugy nehezen viselt nagyon, szoval valoszinu alapbol is fél az ilyen jellegű betegsegtől) ... Szorongos tipus, szoval nem lenne meglepő... Sajnos az otthoni leckeiras rendszerint tiltakozásba fullad. Amúgy napközis, szóval nem minden nap van otthonra lecke. De ha van, akkor nagyon nehéz leültetni.Almomban nem gondoltam, hogy lehet a panikolas ilyen... Ja es azt meg hozzateszem , a legutobbi eset napjan szombaton volt apukam temetese, :( bar ott nem volt jelen, de ugye hallhatott sokmindent a felnottektol... <nem volt szoros kapcsolatuk, nagyon keveset talalkoztak , tavol eltunk egymastol....semmit nem kerdezett a dologrol amugy > Nekem csak most all igy ossze a dolog, eddig csak azon gondolkoztam, mit evett.... azon nem, hogy aznap erte -e valami stressz...
2019. okt. 22. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
A szorongás bármilyen tünetet okozhat! Nekem 1 évig vizes hasmenésem volt. Minden kijött belőlem. Most durván szédülök meg remegek. Azért a vizsgálatokat ne vedd félválról hátha kiderül valami. A csípős fűszeres ételeket kerüljétek mert ha stresszel több a gyomorsava és attól is hányhat ilyenkor. Beszélgess vele sokat hátha elmonja mi nyomasztja. És mondogasd mennyire szereted feltétel nélkül. Nem baj ha rossz jegyet kap. Nagy a nyomás a suliban és ha otthon is az ban azt nem bírják el.
2019. okt. 23. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha szeret mozogni akkor mozogjon minél többet. Menjetek vele közösen. Esténként pedig próbáljátok kicsit babusgatni hátha az megnyugtatja és elmúlnak ezek a tünetek. Esetleg meseolvadás stb
2019. okt. 23. 09:48
 15/15 anonim válasza:
szerintem 100%-ra kizárható szervi probléma!! magamra ismerek...pedig igaz, hogy 28éves vagyok...! úgy nőttem fel, hogy a gyerekkorom arról szólt, hogy mindenben jól kellett teljesítsek az iskolában! A szüleim akkora terhet raktak rám az elvárásaikkal...hogy sokszor a legkisebb apróságon is elsírtam magam, mert mindenáron megakartam felelni. Nagyon lelkizős és érzékeny lettem, mindent a szívemre vettem...volt, hogy éjjelente iskolásként azon gondolkodtam, hogy na most akkor hányast kell kapjak töriből, hogy az átlagom annyi legyen amennyi..éjjel!! alvás helyett is ezen járt az agyam. Felnőtt lettem, lazult a dolog, már nem sírom el magam mindenen, de nagyon rosszul érintenek a negatív kritikák. Kifelé azt mutatom, hogy kemény és erős vagyok, de igazából belül őrlődöm. Sokszor a mai napig, ha valami olyan dolog történik....napokig nem tudok enni, nem tudok aludni, ha elalszom rémálmaim vannak, otthon egyedül sírok, gyomorgörcsöm van. Úgyhogy kérlek szépen, ez stressz, szorongás, esetemben pedig még depresszió is. Remélem, hogy tudtam segíteni és minél előbb jobban lesz a kislányod!
2019. nov. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!