Van olyan gyógyszer ami blokkolja a hányinger érzését?
Lelki baj esetén jó szokott lenni a citromfű tea (ha bírod), illetve hányingerre a Ca-tabletta. Minden nap ne igyál, mert a vesédnek nem tesz túl jót, de pár naponként jó. Ha erős a hányingered, akkor létezik olyan gyógyszer, ami erre jó, de jobb volna megkeresni annak az okát, hogy mi miatt van a bajod, nem rögtön és összevissza gyógyszerezni.
Voltál egyáltalán pszichológusnál? Menj másikhoz! vagy pszichiáterhez. Addig menj, amíg valaki nem tud segíteni, de soha ne felejtsd el, hogy ahhoz, hogy valaki tényleg tudjon neked segíteni, neked is akarni kell azt, hogy meggyógyulj. Ne a csodát várd, hanem tegyél azért, hogy tényleg meggyógyulj.
Nincs, csak akkor, ha pár napig elfelejtem beszedni.
Testi okot nálam sem találtak. Én a szagokra vagyok érzékeny. Már attól is hányni tudnék, ha a mosógépben marad a ruha egy órára, vagy ha kibontok egy felvágottat és megcsap a szaga/illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!