Mi lehet ez velem?
Sziasztok!
Nagyon ideges vagyok...sajnos hipochondriával is küzdök így még jobban rá tudok görcsölni..:/ egy ideje mikor irok pl. a kezemben remeg az ideg...ilyen izom tikkelés figyelhető meg nem fáj csak érzem,és még látszik is ahogy összehuzódik az ideg és elernyed és ritmikusan ..de mindig mikor i
írok akkor figyeltem meg...magától nem szokta kisujj alatti rész tenyeremen oldalt..nem tudom mi lehet ez nagyon aggódok,hogy esetleg kori parkinson kór vagy pedig agydaganat... de mivel tanulok muszáj írnom,de mivel nagyon aggódok mitől lehet ez így egyre nehezebben megy tanulás is...24éves vagyok :/van esetleg mással is ilyen vagy ez egyedi? annyira aggódok,hogy már sokszor pánikrohamom van...mondtam anyumnak de mondta,hogy ezen ne aggódjak de már pár hete tart és én aggódok..kérem,akivel már volt ilyen irjon
Második vagyok... az első nem írt hülyeséget, tényleg nem ártana felkeresned agy pszichiátert vagy piszchológust....
Sajnos a mai világban nem ritka a szorongás/pánik betegség :(
Én is azzal küzdöttem/küzdök....
Dehogy, a szorongás népbetegség... mindenkinek másképp jön ki...
Valaki remeg, valaki gondolkodni nem tud.
El kell menned orvoshoz és majd tovább küldenek.
De az tuti, hogy valami kiváltja... család, barátnő, önbizalomhiány stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!