Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Limfómának tünete a szédülés?...

Limfómának tünete a szédülés? Nem forgójellegűre gondolok, hanem mikor úgy érzi az ember minjárt elájul.

Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 20:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nézd szédülök ez tény. Limfóma gyanúm is volt amit nem én talaltam ki ct alapján veletlenül vették észre. Így szerintem jogos az aggodalmam. Nyilvan pszichesen is lehet szédülni de ezt kijelenteni nem lehet vizsgalatok nélkül szerintem.
2019. okt. 19. 12:53
 22/29 anonim válasza:
A férjemnek és egy távolabbi ismerősnek is volt limfómája, de egyikük sem szédült. Szerintem az nem amiatt van.
2019. okt. 19. 15:19
 23/29 A kérdező kommentje:
Látod ez egy nagyon hasznos és megnyugtató válasz volt számomra. :) köszönöm.
2019. okt. 19. 15:44
 24/29 anonim ***** válasza:
A szédülés inkább az aggyal lehet kapcsolatos. (Pl. agydaganat.)
2019. okt. 19. 16:39
 25/29 A kérdező kommentje:
Ja tuti az van.....
2019. okt. 19. 18:16
 26/29 anonim válasza:

Sziasztok. Javítanék a kommentek közül annyit, hogy nekem tökéletes vérképem volt és az mellett limfóma....

Bár én nem szédültem. Habár....

2016 májusában otthon voltam egy hónapot, dzédültem, 100 felett volt a pulzusom. Majd elmúlt a szédülés. Szeptember végén váramdós lettem, de mint kiderült utólag a tünetekből, már akkor is beteg voltam. Hogy amikor szédültem, már akkor is az voltam e vagy sem, az rejtély marad,..

Mindenesetre ha az lenne, az egyik legjobban gyógyítható rák fajta :) jaaa am vashiányom volt nekem is....

Én a nyakamon vettem észre, de addigra már a mellkasomban is volt. 2-es stádiumban voltam, annak is az elején szerencsére. Nekem sima Hodgkin-om volt.

Hova jársz haematológiára?

2019. nov. 15. 19:29
 27/29 A kérdező kommentje:
Azóta már csináltak ct-t meg vettek ott is vért és nem vagyok beteg. :) Lehet csak pszichésen szédülök.
2019. nov. 16. 08:18
 28/29 anonim válasza:
26-os válaszoló, kapsz értesítést? írok üzenetet
2020. jan. 19. 00:58
 29/29 anonim válasza:
28-as, írtam :)
2020. jan. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!