Ha az orvosom antibiotikumot irt fel de nem erzem magam olyan betegnek, szedjem be vagy ne?
Figyelt kérdés
Tele van az orrom es fujom ezenkivul semmi bajom nincs. Erre felirt Acc-et, Coldrexet es Duomox antibiotikumot is.2019. okt. 15. 13:14
1/5 anonim válasza:
Hát ne szedd. Inkább próbáld ki a fél citrom leve, 2 kanál méz + 2 gerezd fokhagyma összetörve kombót.
Jól összekutyulod az összetevőket és szépen elkortyolod napi 3x
2/5 anonim válasza:
Én biztosan nem szedném, csak azt nem értem, miért kellett ilyen pitiáner dologgal orvoshoz futkosni. Ő megtette a kötelességét és gyártott magának egy pácienst.
3/5 A kérdező kommentje:
Azert mentem el mert tegnap rosszul voltam razott a hideg lazas voltam. Es nem birtam elemenni a dokihoz de fel kellett hivnom,hogy legalabb igazolast kapjak es ma mentem el igazabol en csak az igazolasert mert mar jol vagyok aztan pluszba kaptam ezeket.
2019. okt. 15. 13:50
4/5 anonim válasza:
Acc köptető, Coldrex láz-fájdalomcsillapító főképp nátha/influenzára, a Duomox a penicillin antibiotikum. Okkal írta fel, be kell szedni.
De ha nem akarod mert már eldöntötted magadnak, attól még az ACC-Coldrex menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!