Mi lehet a betegség?
22 éves vagyok, és teljesen kiegyensúlyozott az életem. Nagyjából 1 hónapja kezdődött a problema, szorító mellkasi fájdalommal. A fájdalom nem múlt el, de fizikálisan napról napra gyengébbnek éreztem magam. A teljesítő kepessegem a felére csökkent -sport ember vagyok- . Egyik este a megszokottnál is jobban fajt a mellkasom, úgy éreztem mindjárt elajulok, izzadt a tenyerem bevittek a kórházba de hazaküldtek, mert az EKG és a vérnyomásom is rendben volt. Azóta neztek ver kepet, vizeletet, mellkas röntgent, de minden értekem rendben van. A pajzsmirigyem egy picit magasabb, de mást nem találtak és azt mondtak ez sem okozhatja a problémáimat.
1 hete mult el a mellkasi fájdalmam, de mégis napról napra egyre rosszabbul vagyok. Kihagynak percek, homályosan látok, nem tudok gondolkozni, de az orvosok szerint minden rendben van.
Én egy teljes MRI-t kérnék neked, kontraszttal.
NEM CT és nem RTG.
MRI.
(Tudom, a TB nem fedezi, vagy nem teljesen, vagy csak tiz év múlva van időpont)
Egyébként én is pszichés eredetű problémára gondolnék, ha minden eddigi elvégzett vizsgálat negatív.
Nincs előtted mondjuk egy nagy feladat, amit meg kell ugranod és nyomást helyez rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!