Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez fülzúgás vagy skizofrénnia?

Delavega kérdése:

Ez fülzúgás vagy skizofrénnia?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 3 ève lett napközbeni magas frekvenciájú fülzúgásom ami a jobb fülemet, èrinti csak, szerintem agyi eredetű. Pánikbetegségre alvászavarra egyedül csak a leponex használt. 25mg. Èrdekessèg este szedem be, fèlóra után megszűnt a rúgás örömömre, de mèg èber voltam, aztán el is aludtam. Nem e tudom vèletlenül, hogy nem e haluzom e ezt a zúgást, ès a leponex szedèse után kb fèlóra ès megszűnik. Gyanús. Nem a fülemtöl van ez. Reggelre elmúlik a lepo hatása, vissza jön a csengès. Jelenleg nappal egcgvel kisèrletezek "Zöld tea" szerintetek ez skizofrénnia, vagy agyi eredetű fülzúgás?

2019. okt. 12. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Agyi eredetű, pontosabban idegrendszeri. Nekem nyugtató elvonás után volt ilyen fülzúgásom, lassan de elmúlt.
2019. okt. 12. 10:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy gyorsan válaszoltál. Èn is erre gondoltam.nekem ez tart 3 ève, beletörődtem, mert semmit nem találtak az Orvosok, se Mri se a fülvizsgálat se semmit sem daganat. Vèrvètel rendben. Cukrom kereken 5ös. Fingjuk sincs hogy mitöl lehet. Határ eseten belül van. Szerinted mit kellene nappal szednem, Ez megszűnjön. A leponex durva lenne nappal. Ha azt szednèm nappal,lehet hogy megszünne a zugásom. De hogy használhatatlan lennèk az is tuti. Xanaxon gondolkodok, vagy valami hasonlón. Lehetőségem nyílt a gyógyszerek teljes használatához. Pszichológuson keresztül. Alvás meg van. De hogy mennyire pihentető, "gyógyszeresen" nem tudom. Nem dohányzok. Nem kávèzok. Csak teázok. Olvastam hogy a zöld tea egy vitaminbomba valahol. Mondjuk 1 ève iszom. Azóta mègcsak fejfájásom sem volt. A választ előre is köszönöm!
2019. okt. 12. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Agyi eredetű/idegrendszerre mit szedjek a formalinen, kívűl?! "Vicc".
2019. okt. 12. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A fülzúgást valahol a vér érben egy lepedék csinálja. A vér áramlása rezgeti. Ez lehet bárhol az egész testben, hisz a hang rezgések a folyadékban másképp terjednek mint a levegőben.

Párom folyamatos fülcsengésre panaszkodott, és van több gerincsérve, ráadásul kicsit megfázott a nyaka. A fájdalom enyhítésére egy rezgőcsiszolóból átalakított masszírozógéppel masszíroztam a kupáját, néhány perc múlva felkiáltott: Jééé... megszűnt a fölcsengésem!

A nyakban lévő ütőeret kell stimulálni, rezegtetni, a rezgés lebontja a lepedéket.

2019. okt. 12. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kávézol te rendesen? :)

Komolyan: kis feszültség a csontban, környező izmokban, akár a dobhártyát feszítő izomban, simán okozhat ilyet. Egy jó MR (mert a csont úgy passzióból nemigen feszül) meg előbb valami általános belsőleges izomlazító differenciál diagnózishoz szerintem egész használható kezdet lehet.

2019. okt. 12. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Vérnyomásvaltozástól is lehet. Lehet a bogyotól lemegy és.azért múlik el. Nekem is.gyakran zúg a fülem. Dehogy skizofrénai. Még nagyobb bajt ne talalj ki magadnak

Stressztől is lejet meg rossz verkeringéstől. Ginko bilobát szoktak rá javasolni. Még nem próbaltam

2019. okt. 12. 22:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új válaszokat, èn napi egy nagy bögre kávèt iszom, föleg ha szarul aludtam, szerinted többet kellene kávèznom? A vèrnyomásom ingadozó: max 145/89 min: 109/80 között van, dèlután nem merek inni, mert fèlő hogy ellv
2019. okt. 13. 09:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Fèlõ hogy elb.aszom az alvást vele, ginko bilobát megnèzem, èn egy multivitaminon töprengek, meg egcgn ès L-theaninen. Ja meg újdonság: teliholdkor nem alszok.Ez is fura.
2019. okt. 13. 09:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ez elvileg nem skizofrénia, lehetősègeim: vèrnyomás csökkentő,ginko biloba, ès a masírozás a nyaki rèszen, örülök azoknaj akik kimásztak ebből, 3 ève szenvedek vele èn, 1masodperc alatt alakult ki nálam. De lehet hogy az eseten fejzugás, ès amikor alszom nem hallom. Na Mind1. Köszönöm a válaszokat.
2019. okt. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!