Sziasztok! Kb 3 ève lett napközbeni magas frekvenciájú fülzúgásom ami a jobb fülemet, èrinti csak, szerintem agyi eredetű. Pánikbetegségre alvászavarra egyedül csak a leponex használt. 25mg. Èrdekessèg este szedem be, fèlóra után megszűnt a rúgás örömömre, de mèg èber voltam, aztán el is aludtam. Nem e tudom vèletlenül, hogy nem e haluzom e ezt a zúgást, ès a leponex szedèse után kb fèlóra ès megszűnik. Gyanús. Nem a fülemtöl van ez. Reggelre elmúlik a lepo hatása, vissza jön a csengès. Jelenleg nappal egcgvel kisèrletezek "Zöld tea" szerintetek ez skizofrénnia, vagy agyi eredetű fülzúgás?
Agyi eredetű, pontosabban idegrendszeri. Nekem nyugtató elvonás után volt ilyen fülzúgásom, lassan de elmúlt.
2019. okt. 12. 10:53
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy gyorsan válaszoltál. Èn is erre gondoltam.nekem ez tart 3 ève, beletörődtem, mert semmit nem találtak az Orvosok, se Mri se a fülvizsgálat se semmit sem daganat. Vèrvètel rendben. Cukrom kereken 5ös. Fingjuk sincs hogy mitöl lehet. Határ eseten belül van. Szerinted mit kellene nappal szednem, Ez megszűnjön. A leponex durva lenne nappal. Ha azt szednèm nappal,lehet hogy megszünne a zugásom. De hogy használhatatlan lennèk az is tuti. Xanaxon gondolkodok, vagy valami hasonlón. Lehetőségem nyílt a gyógyszerek teljes használatához. Pszichológuson keresztül. Alvás meg van. De hogy mennyire pihentető, "gyógyszeresen" nem tudom. Nem dohányzok. Nem kávèzok. Csak teázok. Olvastam hogy a zöld tea egy vitaminbomba valahol. Mondjuk 1 ève iszom. Azóta mègcsak fejfájásom sem volt. A választ előre is köszönöm!
2019. okt. 12. 11:23
3/9 A kérdező kommentje:
Agyi eredetű/idegrendszerre mit szedjek a formalinen, kívűl?! "Vicc".
2019. okt. 12. 13:23
4/9 anonim válasza:
A fülzúgást valahol a vér érben egy lepedék csinálja. A vér áramlása rezgeti. Ez lehet bárhol az egész testben, hisz a hang rezgések a folyadékban másképp terjednek mint a levegőben.
Párom folyamatos fülcsengésre panaszkodott, és van több gerincsérve, ráadásul kicsit megfázott a nyaka. A fájdalom enyhítésére egy rezgőcsiszolóból átalakított masszírozógéppel masszíroztam a kupáját, néhány perc múlva felkiáltott: Jééé... megszűnt a fölcsengésem!
A nyakban lévő ütőeret kell stimulálni, rezegtetni, a rezgés lebontja a lepedéket.
2019. okt. 12. 14:13
5/9 anonim válasza:
Kávézol te rendesen? :)
Komolyan: kis feszültség a csontban, környező izmokban, akár a dobhártyát feszítő izomban, simán okozhat ilyet. Egy jó MR (mert a csont úgy passzióból nemigen feszül) meg előbb valami általános belsőleges izomlazító differenciál diagnózishoz szerintem egész használható kezdet lehet.
2019. okt. 12. 18:23
6/9 anonim válasza:
Vérnyomásvaltozástól is lehet. Lehet a bogyotól lemegy és.azért múlik el. Nekem is.gyakran zúg a fülem. Dehogy skizofrénai. Még nagyobb bajt ne talalj ki magadnak
Stressztől is lejet meg rossz verkeringéstől. Ginko bilobát szoktak rá javasolni. Még nem próbaltam
2019. okt. 12. 22:41
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új válaszokat, èn napi egy nagy bögre kávèt iszom, föleg ha szarul aludtam, szerinted többet kellene kávèznom? A vèrnyomásom ingadozó: max 145/89 min: 109/80 között van, dèlután nem merek inni, mert fèlő hogy ellv
2019. okt. 13. 09:26
8/9 A kérdező kommentje:
Fèlõ hogy elb.aszom az alvást vele, ginko bilobát megnèzem, èn egy multivitaminon töprengek, meg egcgn ès L-theaninen. Ja meg újdonság: teliholdkor nem alszok.Ez is fura.
2019. okt. 13. 09:31
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ez elvileg nem skizofrénia, lehetősègeim: vèrnyomás csökkentő,ginko biloba, ès a masírozás a nyaki rèszen, örülök azoknaj akik kimásztak ebből, 3 ève szenvedek vele èn, 1masodperc alatt alakult ki nálam. De lehet hogy az eseten fejzugás, ès amikor alszom nem hallom. Na Mind1. Köszönöm a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!