Refluxom lehet?
Sziasztok,
Lassan 1,5 honapja tart, a kovetkezo panaszaim vannak: sokszor a gyomorszajamnal es az adamcsutkamnal "csomot" erzek es mintha valami le lenne ott rakodva. Neha estenkent bufogok, ilyenkor sav is jon fel. Erdekes, mert nem erzem a gyomoregest, egyedul ahogy irtam, a bufogesnel jon fel sav. Leginkabb az adamcsutkamnal erzem a csomot.
A haziorvosom azt mondta hogy igyak ilyen reflux ellenes teat, de nem igazabol hasznal.
Olvastam, hogy letezik bizonyos nema reflux, ami igazabol ugyanaz, mint a sima, csak nem erzem a gyomoregest. Ez lehet a problemam?
Hozzatartozik, hogy egy idoben nagyon sokat es ossze-vissza ettem, fel is szedtem par kilot, gondolom ez is kozrejatszik benne.
Etvagyammal most sincs gond, de igyekszek minel helyesebben taplalkozni, valamint kerulni a szensavas italokat. A szekletemmel sincs semmi gond.
Az a baj, hogy mar bebeszelek magamnak minden betegseget, peldaul a gyomorrakot is.
Tudnatok segiteni legyszi, hogy szerintetek mi lehet a problemam? Jovo heten megyek gegeszetre a torkom miatt.
Koszonom elore is a valaszokat
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!