Bőrgyógyászati vagy nőgyógyászati probléma lehet?
Figyelt kérdés
A nagyajkaim ahol össze érnek azon a tájékon valamint egy kicsivel fenebb is nagyon kipirosodott foltokba a bor, olyan mintha elakartam volna, pedig hozza se nyúltam. Kipirosodott a bőr és száraznak érzem, valamit van amikor a fehernemü hozzá ér s enyhe fájdalmat érzek, mert sérti azon a helyen. Mitől lehet? Nincs a folyásomnak sem állagba sem szagba változása, nem viszket. Érzékeny ezen a pár pontin a borom, piros, száraznak érzem.#egészség #bőr #piros #viszketés #fájdalom #bőrgyógyász #nagyajak #nőgyógyász #bőrgyógyászat betegség
2019. okt. 9. 16:56
1/3 anonim válasza:
Inkább bőrgyógyászatra mennék ezzel, ők bőr és nemibeteg kezelők amúgy, szóval láttak ilyet, ne félj. A nőgyógyász a benti dolgokkal tud érdembe foglalkozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Valami irritáció vagy hasonló lehet, valakinek tiipje
2019. okt. 9. 19:31
3/3 anonim válasza:
Én is ezzel állok szemben.
Magánorvosi vizsgálatokat nem tudok sehogy sem kifizetni...1 hónap múlva tudok orvoshoz menni...(időpont)
Ha te eljutottal, kérlek írd meg ide, hogy mit mondtak végül.
Hálásan köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!