Az egyik rokonommal ugyanaz a háziorvosunk és megkérdeztem a rokonomat el mehetek e hozzá hasmenéssel? És azt válaszolta nem mert megsértődne vegyek be 4db széntablettát és holnapra elmúlik.
Ha már kimutattad a vírust a székletedben, miért akarsz orvoshoz menni? Hogy megdícsérjen, milyen ügyes vagy?
Ha vírusos fertőzéstől van a hasmenésed, a terápia akkor is ugyanaz.
Ha megsértődik, akkor le kell cserélni, mert sem igazolásra, sem táppénzre nem lehet tőle számítani.
Vírusos hasmenéssel nem lehet mást csinálni, mint otthon maradni, diétázni, széntablettát bevenni, és várni, amíg elmúlik.
Már ott elakadtam, hogy miért kellett megkérdezni a rokonod, hogy elmehetsz-e a háziorvoshoz :S
Én akkor mennék orvoshoz, ha több napig tart és nem akar múlni, ha más komolyabb tünet is van mellette. De egy egynapos hasmenéssel még biztosan nem. Főleg azért, mert kellemesebb ilyenkor otthon, mint azon izgulni, hogy útközben hol csinálom össze magam. És általában 1-2 nap alatt el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!