Nagy bajan vagyok és segítségre lenne szükségem? Szétstresszelem magam, szó szerint és ettől megbetegszem. Nem tudom leállítani a stressz érzését. Az immunrendszerem már egy katasztrófa emiatt.
1. Nagyon fontos lenne tudni, mi volt az a betegség, ugyanis attól is függ, milyen módszerrel tudsz kijönni ebböl a körböl.
2. Ahogy írod, sok mindent javasoltak, de érzésem szerint te azt vártad volna, hogy ezek "meggyógyítanak", és nem tettél aktívan semmit a javulásért. PL. a relaxásciós zene csak akkor ér valamit, ha te közben megtanulod a szükséges relaxációs technikákat, a zene csak támogat ebben, de önmagában nem tesz semmit.
3. A pszichológusok is csak akkor tudnak segíteni, ha te elindulsz azon az úton, amit közösen megkerestek, és a munka nagy része a te feladatod, ezek alapján túllépni a múlton és a pozitív dolgokra frekventálni.
4. Szeretetet akkor fogsz kapni, ha egyrészt te is megszereted magad, másrészt adni is tudsz szeretetet, egyoldalúan ugyanis nem müködik.
Ezeket, amiket írtam, ne vedd támadásnak, segíteni szeretnék, és ezek azok a hibák, amiket a legtöbben elkövetnek.
Nyilván megvan a magad baja és ez nagyon leköti a gondolkodásodat.
Jön a karácsony, egyre inkább szükség lesz jótékony kezekre. Jót tehet, ha másoknak teszel jót. Ez lehet felolvasás olyannak, aki arra sem képes. Bevásárolni valakinek. Helyedben jelentkeznék a Vöröskeresztnél a Karitasznál vagy más szervezetnél. Olyan társaságot adhatnak, ahol nem kell kitárulkoznod, nem kell, hogy tudjanak a betegségedről, de számítanak Rád, és ezáltal elterelődik a figyelmed.
Autogén tréninget, mindfulness meditációt is pszichológustól tanulhatnád meg alkalmak alatt dehát eleve kizárod hogy mégegyszer hozzájuk fordulj.
Ha önmagadat paráztatod, idegesíted azzal csak rosszabb lesz. Mindenki idegeskedhetne, hogy bármely másodpercben "történhet szervezetében valami visszafordíthatatlan folyamat" vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!