Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csípő fájdalom, Mitől?

Badzsikaa kérdése:

Csípő fájdalom, Mitől?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, úgy 16 éves koromban kezdett el fájni, akkori érzetem szerint a derekam. Az évek múlásával egyre fájdalmasabb és rosszab. De most már konkrétan érzem, hogy a csípőm fáj, az is jobb oldalt inkább. Ha sokat hajolgatok, mert valami olyat csinálok akkor utánna biztos, hogy lefeküdni nem merek. Amint lefekszem "be áll" és segítség nélkül nem tudok megfordulni sem.. a lábamra pedig csak nagy nehezen bejáratás után. Valaki van még hasonló helyzetben? Tanács, hogy mi lehet? Orvoshoz még nem akarok vele menni.

2019. okt. 3. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány cm magas vagy? Nagyon magas embereknek sokszor fáj a derekuk, ha egyébként nincs is baja. A derék. és hátfájásra azt is szokták mondnai, hogy a túl sok teher (többnyire lelki) jele.

Neked orvoshoz kell menned a bajoddal. Ez elég komolynak tűnik. Egyébként az úszás a legjobb rá és a rendszeres spec. torna, ami derék- és gerinckímélő.

2019. okt. 3. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig menj el orvoshoz. Engem először a suliban hülyenek néztek, hogy 17-18 évesen nem tudok felülést csinäni, mert fáj a derekam. Egyszerűen lustának hittek. Lehúztam még 3-4 évet a derék+ csípőfájdalommal, neha alig tudtam felállni ha lefeküdtem. Játam gyógytornára, masszázsra. Hiába. 25 évesen volt egy gerincsérv műtétem. Lehet, ha 18 évesen kiderül(valószínű már akkkr is megvolt), és nem terhelem még évekig, elkerülhettem volna.
2019. okt. 6. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!