Hipochonderként honnan fogom tudni, hogy tényleg beteg vagyok?
Mármint nem mentálisan, hanem testileg.
Az utóbbi időben a limfóma tüneteit érzékelem magamon, pedig pár hónapja nem is tudtam, hogy létezik ilyen betegség.
Azóta mindenhol nyirokcsomókat tapintok magamon (nyak, hónalj, váll, mellkas). Nem tudom, hogy ott voltak-e, mert sose néztem ezelőtt.
Emellett pár napja enyhén izzadok alvás közben. Itt-ott gyengén benyilall vagy szúró érzést érzek a nyakamon és a lágyékomnál.
Viszont nincs lázam és nem is fogytam, az alkohol sincs fájdalmas hatással a nyirokcsomóimra.
Nem egyszerű így élni, annyira figyelem magam, hogy ki se tudok kapcsolni, folyamatosan ezen kattogok és másra se tudok összpontosítani.
Persze lehet mondani, hogy vizsgáltassam ki magam, de mi alapján? A vérvételből se lehet megállapítani, hogy tényleg lymphoma-e, hanem hosszú vizsgálatok kellenek.
Az a baj, hogy tudja, milyen vagyok és úgy is kezel, hogy megint beképzelem.
Többször olvastam itt, hogy vérvételből semmi nem látszott, csak a biopszián derült ki a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!