Mitől van ez szerintetek? Tüdőrákom lenne?
Kajálás közben/után hányingerem van. Tegnap jött ez újra elő, egy házibuli után kezdődött még Szeptember elején. Akkor vagy 5 napig tartott és tegnapig semmi nem volt. 2 hónapja köhögök hébe-hóba egy megfázásomnak köszönhetően. Mielőtt elküldenétek, igen voltam dokinál és ő aztmondta ez előfordul hűlés után, nálam meg azért húzodik el ennyire, mert cigizek és nem tud felszakadni a váladék rendesen.Na meg amire éreztem elmúlna újra visszaestem hűlésbe, na mind1. Nagyobb köhögéseknél is előjön a hányinger. Gondoltam refluxra de a sav nemigazán van meg, meg lelki okra is, mert írtó hipochonder vagyok és ez elég sok szorongással jár. Amit hihetetlennek tartok az a tüdőrák. Nagyon beszartam amikor elolvastam, hogy a tartós köhögés meg a hányás is tünete (igaz én 1x hánytam emiatt, inkább hányinger van csak), meg van látászavar is a tünetek között. Az velem ma pont előfordult, néhány foltban homályosan láttam, meg olyan érzésem volt, mint amikor hirtelen a szemembe vakuztak volna és menne el a látásom. Ilyen fiatalon nagyon megtörnék, ha tüdőrákom lenne.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!