A legkisebb (szinte langyos, nem is forró) zsír az ételekben (például pörkölt) negyed-fél órán belül meghajt. Mi lehet ennek okozója? Pár évvel ezelőttig ilyen gond nem volt.
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 21:41
1/1 anonim válasza:
Pár evvel ezelott meg jol mukodtek a belso szerveid. En kivizsgaltatnam egy szakemberrel,mi okozhatja. Epe, máj, belek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!