Szerintetek mi állhat a háttérben?
Ma voltam hasi ultrahangon, és minden negatív lett. De a doktornő megjegyezte hogy nagyon sok levegő van a belemben, amit érzek is. A székletem bogyós már egy ideje, sötét barna (nem fekete semmiképp sem), és sárga (narancssárga) takony szerű nyák van rajta! Ma feladtam vizsgálatra! Fura mert nincs más panaszom! Láz, hányás, hányinger, étvágytalanság, vér a székleten vagy benne, fejfájás, fáradékonyság, fogyás. Ezekből egysincs!
Ami viszont van, az a kurtyogó gyomor! És néha a beleimnél minimális egő, diszkomfort érzés! A székelés nem fáj! Hasmenés, székrekedés nincs! Ritkán lagyabb a székletem de nem folyós, csak puhább, és világosbarna (ezen nem látszik nyák). De ami először ürül, az mindig sötétebb barna és nyákos! Megyek októberben vérvételre is! Más panaszom nincs alapvetően! Ti mire gondoltok ezekből? Hurut? Gyomorideg? Helytelen életmód/táplálkozás?, Valamilyen makacs vírus?, Vagy esetleg daganat? (pl vastagbélrák). Nehezek így a napok! Ezek előtt sosem voltak gondjaim.. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!