Napi 1-2 energiaitalnak van valami hatása hosszú távon az egészségre?
Semennyivel nem károsabb, mint akármelyik más dobozos, vagy flakonos üdítőital. Nálam volt, hogy 2 évig napi szinten ittam, semmi bajom nem volt tőle, vérnyomásom sem ment fel, max a cukor az benne, ami felpörgethet, a koffein is kevés, nem több, mint a legtöbb kávéban.
Munkatársam egész nap energiaitallal látom járkálni, évek óta semmi baja.
Nem az íze miatt iszom... Hanem a hatása miatt. Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom.
Ja az életmód, mi más választásod van... 6 évig csináltam suli miatt... Volt, hogy mellé este 7-kor értem haza és tanuljál ia még...
40 km a legközelebbi kicsi város, nem találsz előbb középiskolát, egyetemet...
Most meg falun munka nincs. Én még napi 80-80 km-ert is bevállatam volna, az napi 4 óra, csatlakozással 5-6 is... Még oda sem voltam jó, előbb meg még semmit sem találok... Muszáj elvállalni.
Ez a sorsod. Anyámék nem engedték engedik, hogy elköltözzek és pénzem sincs rá...
Ebből.nincs kiuút. Állandóan beteg vagyok... Állandóan, mert van egy családtagoma, akinlezet sem mos és hazahoz mimdent..
Ráadásul nyugdíjas apám akkor is felzavar mindenkit, hajnalok hajnalán, ha nem megy senki busszal hétvége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!