Mitől lehet? Nagyon rossz érzés félek
Mint az előttem írók írták, lehet pánikbetegség/szorongás. De lehet sok minden más.
Valahol olvastam egy cikket attól, hogy valamelyik irodaházban egyik napról a másikra az embereket szorongás félelem fogta el, és kiderült, hogy az újonnan beszerelt légkondi rendszer pont olyan frekvencián mozog, ami félelmet okoz az agyban.
Vagy pl cortizol problémák is okozhatnak szorongást, stresszt (nekem legalábbis azt okozott... vagyis a stressz okozta a cortizol problémát, ami utána meg okozta nekem a stresszt :D ördögi csapda).
Van valami új elektromos kütyü a közeledben? És menj el dokihoz kivizsgáltatni magad. Lehet hormon alapú a probléma. De mivel specifikusan otthonnal van bajod, valszeg mentális (bár nem tuti, mert ugye csak akkor jön ki, amikor lazítasz, az meg otthon fog történni... az enyhe szorongás mozgás közben néha nem jön ki annyira, mert valami lefoglal). Esetleg próbáld meg, hogy valahol máshol próbálj meg hasonlóan lazítani és ha ott is előjön, akkor vagy mentális vagy hormon (nem elektromos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!