Ez sok paracetamol? SOS!
Figyelt kérdés
Tegnap délután bevettem therafult, és abban 325 MG paracetamol van. Este bevettem panadol 500-t.
Lehet valami bajom? Kétségbe vagyok esve. Ugye nem kaphattam mérgezést? Nagyon félek.
2019. szept. 21. 11:03
1/8 anonim válasza:
Nem spammeld a gyakori kérdéseket. Xanax kell neked nem paracetamol.
2/8 A kérdező kommentje:
De beteg vagyok. Tegnap egész nap lázas voltam 38 lázam volt. Most nincs hála istennek. De hallottam, hogy kaphatok mérgezést nagyon pánikba estem.
2019. szept. 21. 11:06
3/8 anonim válasza:
Pont ezért javasoltam a Xanaxot.
4/8 anonim válasza:
Hallottad hogy kaphatsz mérgezést, de azt nem hallottad, hogy ahhoz mennyit kellene bevenni?
Van olyan gyógyszer, sima vény nélküli, ami 1000mg paracetamolt tartalmaz 1db tablettában. Tehát szerintem ebből minden ki is derült ami számodra érdekes lehet.
5/8 anonim válasza:
A vesédet meg a májadat kárositod. Belehalni nem fogsz. Nem kell hisztizni
6/8 szamo77db válasza:
Ennyitől nem lesz semmi bajod. De a paracetamollal vigyázz, mert - amennyire én tudom - eléggé megterheli a májat. Meg kéne nézetni magad orvossal.
7/8 A kérdező kommentje:
Miért is?
2019. szept. 21. 21:34
8/8 szamo77db válasza:
Mert az orvos jobban tudja nálad, hogy mit kell csinálnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!