Kell aggódnom a nyirokcsomó miatt?
Két hónapja voltam nyaki uh-n, mert volt egy tobb eve fennallo nagyobb nyirokcsomo a tarkom bal oldalan, es eleg hipochonder vagyok ezert megnezettem. A doktorno megnezte a nyaki nyirokcsomokat, mindent rendben talalt, azt pedig reaktiv nyirokcsomonak nevezte.
Kb ket hete annal a nyirokcsomonal kijott egy pattanas es mintha nagyonbbnak ereztem volna, ma viszont a tarko tetejenel, a nyakam kozepetol kicsivel balra talaltam meg egy csomot. Nagyon megijedtem, ket honap alatt kialakulhat rossz indulatu daganat?
Kialakulni nem alakul ki daganat ennyi idő alatt, viszont növekedni növekedhet, de lehet hogy csak két hónap múlva veszed észre.
A pattanásnak semmi köze egy nyirokcsomó daganathoz.
Ha daganatod lenne, akkor más problémád is lenne.
A daganat nem terjed ilyen gyorsan.
Ha nyirokcsomót érintő daganatod lenne, és így terjedne, már nem élnél, és a testeden máshol is nyirokkeringés problémád lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!