Akinek volt mennyi idő alatt múlt el külső aranyér?
Figyelt kérdés
Első alkalommal kb5nap alatt elmúlt...Most másodiknál 2hete kinn.Próbáltam reparon kenőcs,kúp majd doki írt fel Aurobin kenőcs s Hydrocortison 30 kúp,de semmi igaz ezeket 2napja használom.Proktológia október 25.ére kaptam időpontot.Nem fáj,nem vérzik,de zavar azért akinek volt átérzi...Hasznos válaszokat várok,tudom népbetegség...2019. szept. 20. 20:21
1/2 anonim válasza:
Nekem általában pár napon belül rendezôdtek, szülések után is. Anyósomnak volt ilyen, mint neked, hogy kilógott de nem fájt, megmûtette.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.35éves vagyok,ha úgy alakulna műtét persze,de még bízom abba visszahúzodik,kevés infot találtam kinél meddig,de azt hiszem volt olyan akinek 3-4hét volt...
2019. szept. 20. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!