Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vírus lehet? Mikor fogok...

Vírus lehet? Mikor fogok tudni rendesen enni?

Figyelt kérdés

Kedden éjszaka elkezdtem hányni, többször is. Reggel már csak hányingerem volt, utána fejfájás, hasfájás, hátfájás, hőemelkedés, gyengeség. Hasmenésem nem volt azóta sem, ami elég fura.

Próbáltam egy keveset enni, de ahányszor egy kicsi fehérje (pár falat tojás, hús) is volt benne, masszív hasfájás követte. Ma már amúgy nem fájt semmim, csak evés után a hasam gyomortájékon, jó ideig. Étvágyam már lenne, és úgy ennék már normális kaját, nem csak főtt répát és krumplit...

Mennyi idő, amíg rendbejön a gyomrom? Kimarhatta a hányás a gyomorfalamat? Gyógyteákat iszom, érzem is a jó hatásukat.

Azért gyanakszom vírusra, mert a környéken többen is lettek betegek (hányás-hasmenés), és tipikusan vírusfertőzés esetén szokott fájni a fejem és a hátam.

Ha volt valakinek hasonló, mennyi idő alatt gyógyult meg teljesen?

2019. szept. 19. 05:45
 1/4 anarchy666 ***** válasza:

Igen, elkaptál valamilyen vírust, de ahogy a leírást olvasom kezdesz kijönni belőle.

Szerintem 2-3 nap amíg teljesen jobban leszel. Próbál könnyebben emészthető ételeket enni, leveseket ajánlkm peldául.

2019. szept. 19. 07:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy ismerős mesélte, hogy neki kellett úgy két hét, amikor hasonló nyavalyából teljesen rendbejött... Remélem, nálam nem fog ennyi ideig tartani, diétázom továbbra is, iszom a teákat. Ma reggel már ittam egy gyenge kávét (nem tejjel), azzal nem volt gond.
2019. szept. 19. 08:26
 3/4 anarchy666 ***** válasza:
A pontos gyógyulási idő egyénenként változó, meg nem mind1 milyen vírust kapott el. De ha már van étvágyad és jelentősen csökkentek a tünetek akkor a betegség vége felé vagy.
2019. szept. 19. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2019. szept. 19. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!