Vírus lehet? Mikor fogok tudni rendesen enni?
Kedden éjszaka elkezdtem hányni, többször is. Reggel már csak hányingerem volt, utána fejfájás, hasfájás, hátfájás, hőemelkedés, gyengeség. Hasmenésem nem volt azóta sem, ami elég fura.
Próbáltam egy keveset enni, de ahányszor egy kicsi fehérje (pár falat tojás, hús) is volt benne, masszív hasfájás követte. Ma már amúgy nem fájt semmim, csak evés után a hasam gyomortájékon, jó ideig. Étvágyam már lenne, és úgy ennék már normális kaját, nem csak főtt répát és krumplit...
Mennyi idő, amíg rendbejön a gyomrom? Kimarhatta a hányás a gyomorfalamat? Gyógyteákat iszom, érzem is a jó hatásukat.
Azért gyanakszom vírusra, mert a környéken többen is lettek betegek (hányás-hasmenés), és tipikusan vírusfertőzés esetén szokott fájni a fejem és a hátam.
Ha volt valakinek hasonló, mennyi idő alatt gyógyult meg teljesen?
Igen, elkaptál valamilyen vírust, de ahogy a leírást olvasom kezdesz kijönni belőle.
Szerintem 2-3 nap amíg teljesen jobban leszel. Próbál könnyebben emészthető ételeket enni, leveseket ajánlkm peldául.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!