Mandula duzzanat bal oldalon, enyhe nyelési nehézség, mi ez?
Egyik pillanatról a másikra éreztem, hogy nehéz nyelni, mintha valami lenne a torkomon. Néztem a mandulám, picit duzzadt. Először azt hittem allergiás reakció, de szerintem az már kizárható.. gingisol pluszt használtam előtte kb 1 órával, (fogciszta műtétem volt) amivel eddig nem volt problémám (nem vagyok rá allergiás tudtommal). Most viszont itt kínlódok, nem merek elaludni.
Mitől lehet ez?
Még nem nevezném vészesnek, légzési nehézség nincs, csak nyelési.
Már több, mint egy órája érzem. Ha nagy gáz lenne, már nem írnék itt.
Csak megijesztett a dolog nagyon. Mandulagyulladásom volt már párszor és nem így kezdődött, azért parázok. Nem tudom hova tenni a dolgot..😕
Ennyiből nem lehet megmondani... a duzzad mandula valamilyen bakteriális, vagy vírusos megbetegedésre utal és annak érzékenysége miatt nehéz a nyelés.
Ha nincs légzési nehézség, akkor semmi gond - ha nem múlik el, akkor holnap menj el a háziorvoshoz. Ha viszont más tünet is jelentkezik - különösen légzési problémák - annak a fele sem tréfa irány az ügyelet, ha nagyon rossz, akkor meg mentő.
Éa ez a monunukleózis mit jelent?
Éjjel felkeltem, akkor még folyt az orrom is, eszméletlenül irritálta a torkom valami. Most viszont így reggelre sokkal jobb. Szinte semmit nem érzek
*és
*mononukleózis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!