Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az EKG kimutatja ha a szívnek...

Az EKG kimutatja ha a szívnek bármi KOMOLY problémája van?

Figyelt kérdés

A történetem: huszonéves fiatal lány vagyok. Az elmúlt 2 évben kétszer hívtak rám mentőt egyszer 160as egyszer 200 pulzus miatt. Így az országos kardiológiai intézetbe mentem kivizsgálásra. Végeztek egy EKG ahol azt mondtak tökéletes minta lelet, okosabbak akkor lesznek maximum ha megvárjuk a következő szapora szívverést hívjak mentőt aki csinál EKG. Na kossz! Megnyugtattak hogy ijesztő de nem komoly. Én viszont rohadtul felek ha megint előjön mert nem kellemes érzés ! Olyan mintha szivrohamom lenne! Hihetetek az orvosoknak? Hogy ez nem súlyos

Dolog mert ha bármi lenne az a normál

EKG is látszana?

2019. szept. 16. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindent mutat ki az EKG, de úgy gondolom, hogy nem vagy szívbeteg, inkább csak pánikrohamod volt.
2019. szept. 16. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt mondták ők ritmuszavarra gyanakodnak, mert kissé magas a

Pánikrohamhoz.

2019. szept. 16. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
S a mentők akiket eddig rád hívtak nem csináltak akár a mentőkocsiban EKG-t???
2019. szept. 16. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jön a szupraventrikuláris tahikardia, na akkor kell EKG, arra kapsz gyógyszert vénásan, ha nem múlik defibrillátorral normalizálják a ritmust. Amúgy ez bármikor előfordulhat, kéne egy holter monitorizálás, és attól függően ritmusszabályozó gyógyszer.
2019. szept. 16. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kéne szív uh és 24 órás ekg azert az már ertekelhetőbb diagnózisd ad. Csodalkozom hogy ezeket nem csinalták.
2019. szept. 20. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: csináltak, az is tökéletes.
2019. szept. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!