Fáj a bal karom kb 1 hete. Súlyos lehet?
Figyelt kérdés
Mielőtt elküldenétek orvoshoz csak szólok hogy megyek de csak jövőhétre kaptam a beutalót. A fájdalom nem elviselhetetlen. A bal felkarom fájt reggel tartott pár órát majd megszünt. Két nap után megint jelentkezett de az is csak pár óráig. Aztán tegnap este ismét fájni kezdett.. Ma reggel is úgy ébredtem. Ha felemeltem vagy mozgattam akkor erősödött.. De most már megint megszunt. Aki volt hasonló helyzetben mit javasol? Szerintetek kérjek időpontot hamarabb?lehet szív eredetű fájdalom? .. Mert az interneten szinte mindenhol azt írja és egy picit félek. De aval nyugaton magam hogy nem állandó és nem kibírhatatlan a fájdalom. Véleményeket és tapasztalatokat kérek. Előre is köszönöm!2019. szept. 14. 07:06
1/2 anonim válasza:
Nekem rosszul kivitelezett fekvőtámasz okozta ezt. Nem hiszem, hogy szív eredetű fájdalom mozgatásra erősödik, na de nem vagyok orvos. Jól teszed, hogy elmész kivizsgálásra, de szerintem elfeküdted/megrántottad/megzúztad.
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Inkább ízületi fájdalom lehet, de majd a vizsgálatokkal kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!