Valaki akinek nyaki gerinc eredetű szédülés van/volt rám tudna írni?
Ja, ha hipochonder vagy akkor nincs igaza az orvosnak.
Viszont a szédülést is csak beképzeled
Pacsi(:
Én is ezért aggódom a szédelgésem miatt.. Plusz mostanában a fejbőröm bizsereg rövid ideig egy pontban. Lehet először neurológiára kéne fordulnom, nem tudom.
Neked mi volt a tünet? Csak a szédülés?
Átérzem ami írsz, pont így írható le az enyém is.. Talán annyival kiegészítve, hogy fényre is érzékeny a szemem néha. Nekem mondjuk részben szemészeten derült ki a gond, ugyanis -1,5-ös szemüveg kellett ami már nem gyenge és ettől lehetett kellemetlen érzésem. De te említetted, hogy jártál már ott.
Mindenesetre, ha a doki azt mondta hogy nyaki gerinc, akkor valószínűleg igaza van. Azonban nem 100%, hogy csak ez okozza. Ha ráparázol, vagy agyalsz rajta pszichésen is rásagíthetsz. Nekem orvosom azt mondta a kábultsággal járó bizonytalasnág érzés gyakran szorongás/valami fóbia tünete. Ha úgy vesszük a hipochondria is egy fóbia, és a sok rágódásra reagálhat így a szervezeted.
Igen, a fényérzékenység nekem is jelen volt néha, de nem folyamatosan. (1-2 napig igen, utána pár napig semmi)
Igen, olvastam, hogy a szorongás, illetve a folyamatosan magamra való fogyelés is belebolondíthat ebbe, de hát nem olyan egyszerű nem odafigyelni az ilyesmire... :D
Szia!
Hogy érzed magad most? Nekem is ez a gyanú, de rohadtul nem könnyű ezt félretenni. Folyamatos imbolygás járás-állás-ülés közben. Fekve jó. De hát feküdjön a hóhér állandóan, élni is kéne...
Szia !
Nekem is ez a tünetem 9 hónapja egy csomó vizsgálaton estem át monden negatív volt , moat már csak két lehetöségem van vagy nyaki gerinc eredetű vagy pszichés. A nyaki gerinc vizsgálat valaki tudja hogyan zajlik?
Nem akarok hülyeséget mondani, de lehet azt is neurológián nézik meg..? Vagy ortopédia esetleg. Amúgy gyanítom hogy sokaknak ez okozhatja a sok gépezés/telefonozás miatt. Én is rosszul tartom a fejem.
Már írtam ide ezelőtt is hogy ugyanezek a tünetek. Nos, nekem több mint valószínű hogy strassz okozta időszakosan. És a rossz szemem tett rá egy lapáttal. Mióta hordom sétáláshoz és kevesebbet szorongok ez ritka nálam.
Sziasztok,
Vélhetően nálam is ugyanez a probléma. Egy ideje már küszködöm vele, ha pl elmegyek sportolni utána valamivel jobb.
Érdekes, hogy reggel felkelek szinte semmilyen problémám nincs, ahogy telik a nap úgy lesz egyre rosszabb. Ülőmunkát végzek, illetve majd 2 méter magas vagyok, gondolom ez sem segít. Sajnos a fülem sem a legjobb, nagyon sokat jártam éveken keresztül orvoshoz vele, és most covidos is voltam, így gondolom ez is rátesz egy lapáttal.
Szerencsére nekem ülve, fekve semmilyen problémám sincs, csak amikor felállok, sétálok, akkor kezdődik el.
Hétvégén megyek fül-orr-gégészhez, és megbeszélem vele, hogy mit csináljak, hova menjek tovább a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!