Mit csináljak, hogy ne legyek beteg egész tanévben, ha már első héten is elkaptam valamit?
Figyelt kérdés
Láz, rosszullét, hasmenés...
Tavaly kéthetente beteg voltam, de előtte sem volt rózsásabb a helyzet.
2019. szept. 7. 22:54
2/8 anonim válasza:
Vegyél magadnak Bétaglükánt, és Béres cseppet.
3/8 anonim válasza:
Béres-csepp Extra 2x20 csepp 2x1 Béres c-vit
Multivitamin kapszula/pezsgőtabletta/tabletta
3x1000mg fokhagyma olajkapszula
Napi 30 perc mozgás
4/8 A kérdező kommentje:
Mozgás nem jön össze, mert anyámék lebolondoznak, meg apámék is, mert itt falun ez van...
Ráadásul ennek sosem lesz vége, ha a tavalyi tanévben 30-szor nem voltam beteg, akkor egyszer sem.
2019. szept. 8. 19:08
5/8 A kérdező kommentje:
Az orvosra ráadásul nem számíthatok, mert ez szerintem nagyon durva... Az se érdekli, meg bunkó, ha odamegyek 39 fok feletti lázzal. Úgyhogy nem érdekel.
2019. szept. 8. 19:31
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy most lett elegem, hogy állandóan lázas, beteg vagyok-
2019. szept. 9. 06:23
7/8 anonim válasza:
A Béa-glükán tényleg segít. Nekem évekkel ez előtt volt ilyen problémám, és mindég be is szerzek belőle télire egy dobozzal. Télen hiánycikk szokott lenni a patikában az olcsóbb fajta. Most már érdemes szedned.
8/8 A kérdező kommentje:
de eléggé szkeptikus vagyok ezekkel, mert minden vitamint szedtem már, de nem használt.
Köszi, megpróbálom :)
2019. szept. 9. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!