A bőrráknak vannak látható jelei a bőrön vagy tünetei?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 22:09
2/7 anonim válasza:
Persze, mindegyik bőrráknak van látható jele, az a legkönnyebben felismerhető daganat.
3/7 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, ha a a szemben, íriszben vagy szemfenéken van, akkor az hogyan látható??
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Szemfenéken nincsen bőrrák.....
5/7 anonim válasza:
Mesélj még, neked biztosan volt melanomád és azért tudod!!
Nekem volt és képzeld megvizsgálták azt is, hogy nincs-e ott!! Biztos az orvosok hülyék... de most gyorsan beütöttem a keresőbe:
Hát nem érdekes??? Egyébként a lényeg nem az, hogy ezen vitázzunk, hanem az, hogy nem biztos, hogy látható! Nekem szerencsém volt, mert anyajegy volt!
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Rendben, köszi a linket. Én ezt nem gondoltam volna...., akkor viszont jogos az érvelésed.
7/7 anonim válasza:
A kérdésben is az van, hogy "látható jelei a BŐRÖN", úgyhogy nem túl releváns itt a szemfenekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!