Van itt valaki aki meggyógyult a limfóma agresszívebb fajtájából? (non-Hodgkin)
Figyelt kérdés
Hány szervét támadta a kór és mennyi kezelést kapott?Tudom, hogy egyedi a kezelése csak támpontot keresek.2019. aug. 29. 16:26
1/5 anonim válasza:
Igen, biztos, azt se tudom mi ez, de biztos, különben hagynának lassan megförmedni. Sok szerencsét!
2/5 anonim válasza:
Igen! Nekem Hodgkinom van, de a kórházban összeismerkedtem egy 27 éves lánnyal is, akinek non-Hodgkinja volt, neki a jobb tüdeje felett volt egy 10*16os csomó, óriási volt, és 8 kezeléssel megúszta. Teljesen elmúlt neki.
3/5 anonim válasza:
Persze h gyógyulnak!!
Nekemis Hodgkin volt 12 kemot kaptam
De nagyon sok non hodgkin is volt a kórházba és sok olyan beteggel beszéltem majdnem mindenki meggyógyult ebből a betegségből a legjobban gyógyítható daganatos betegségek a limfomák!!
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos apumnak nem sikerült a kezeléssel eredményt elérni és pár napja meghalt.Köszönöm a válaszokat és örülök azoknak akik túlélték és felgyógyultak belőle.
2019. okt. 12. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!