Mi lehet a bajom?
Komolyan mondom, hogy mostmár nem tudom mi bajom van. Tavaly december óta szenvedek a tünetektől. Hol jobb, hol rosszabb. Sokszor állandó szédülés, kóválygás van a fejemben, bizonytalanság érzése napokig, mint aki ittas és nem tiszta a tudata. Olykor a szívem is össze vissza ver, remeg. Néha légszomj is rámjön. Sokszor van olyan érzésem, mint aki mindjárt elájul, kimegy az erő a karjaimból és furán érzem őket, mintha el lenne zsibbadva vagy nem az én karom lenne, illetve a látásom is furcsa lesz. Többféle vizsgálat volt már. Elsőként EKG, terheléses EKG, szív ultrahang, ezek negatívak lettek, vérnyomás otthon mérve rendben, orvosnál kicsit magas, volt rajtam holter EKG, negatív. Készült teljes labor, negatív, leszámítva a magasabb májenzimeket, ezért készült hasi ultrahang, ami kismértékű máj nagyobbodást mutatott semmi mást.
Készült mellkas CT és mellkas röntgen ezeken sincsen semmi. Szemfenéki vizsgálat negatív. Voltam neurológiai rendelésen is. A sima vizsgálat enyhe szemtekerezgést mutatott, ezért elküldtek ismét laborba, illetve koponya MR-re. Mondanom sem kell, negatív mindkettő, kivéve a labor, ahol a májenzim még mindig több határértéknél, de csökkent a legutóbbi labor óta. Egyelőre újból labor hepatitis vírus és különböző szerológiai dolgok kizárása miatt. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet, de megkeseríti a mindennapjaim. Felvetették, hogy pánik szindróma, de nekem egész nap tartanak ezek a tünetek, nem rohamszerűen. Senki nem mondja, hogy konkrétan mitől lehetnek ezek a tünetek. Tudom, hogy itt nincsenek orvosok, de hátha van valakinek valami ötlete.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!