Már két és fél hete tuszos mandula gyulladásom van és nem múlik el mit csináljak?
Szedtem rá antibiotikumot de még mindig gennyes és ugyan olyan duzzadt a mandulám.
Valami tipp esetleg ?
Gondolom orvos írta az antibiotikumot, menj vissza hozzá.
Érdemes lenne egy jó fül-orr gegesszel konzultálni. Lehet jobban jársz a kivételével pl. Majd ő eldönti
Nem veszélyes. Inkább annyi igaz, hogy több idő a felépülés és több emléked marad, esetleg jobban megráz, mint gyerekként.
De nem veszélyes. Nekem is felnőttként vették ki, volt utóvérzés is, nem volt kellemes, jobban viseltek a gyerekek, de még a tinik is az osztályon. De nem szoktak belehalni vagy ilyesmi, csak kellemetlen és kiesel 2 hétre a munkából és a hétköznapi életedből.
Nincsenek kiütéseim
Viszont tegnap még tiszta gennyes volt ma pedig szinte elmúlt de még mindig hatalmasak a manduláim
Ma megyek vissza dokihoz aztán ha azt mondja hogy ki kell műteni akkor ki műttetem
Köszönöm a válaszokat 😀😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!