Nagyon félek . Mi a menete a béltükrözésnek?
3 napja észrevettem ,hogy elég sok ver jön kakilás közben. Azt hittem aranyér lehet,ma már nem vérzett , elmondtam a barátomnak ő meg azonnal bevitt a kórházba. Vért vettek és azt mondtak várják egy órát . Amikor visszajött a nővérek mondta, hogy ma bent tartanak , meg kell igyak valami folyadékot és holnap megtükröznek altatásban. Nagyon felek ! Meg nem altattak.
23/L
Remélem túl vagy rajta. Vizsgálat előtti napon nem szabad kajálni mert hashajtót adnak amit 3-4 liter vízzel kell elkortyolgatni otthon vagy bent a kórházban. Teljesen íztelen és fájdalommentesen hajtja ki a belet.
A vizsgálat pedig reggel van és 10 perc az egész. Felfújják a belet és végigmennek a vakbélig kamerával. Körülbelül 160cm. Ezt abszolút nem érzed csak a levegó okoz görcsös fájdalmat mintha nagyon pukizni kell. Van aki bírja van aki nem, én nem szoktam kérni semmit hozzá. Engem inkább az előző diéta készít ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!