Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek . Mi a menete a...

Nagyon félek . Mi a menete a béltükrözésnek?

Figyelt kérdés

3 napja észrevettem ,hogy elég sok ver jön kakilás közben. Azt hittem aranyér lehet,ma már nem vérzett , elmondtam a barátomnak ő meg azonnal bevitt a kórházba. Vért vettek és azt mondtak várják egy órát . Amikor visszajött a nővérek mondta, hogy ma bent tartanak , meg kell igyak valami folyadékot és holnap megtükröznek altatásban. Nagyon felek ! Meg nem altattak.

23/L

2019. aug. 25. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Remélem már túlvagy rajta és minden rendben. Az altatástól nem kell félni, nem érez olyankor az ember semmit.
2019. aug. 26. 07:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ma reggel mondtak , hogy majd holnap , nem értem miért pedig mára mondták .
2019. aug. 26. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Ha nagyon ideges vagy, kérhetsz nyugtatót.
2019. aug. 26. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
A menyasszonyom is ugyanígy volt. Másnap reggel tükrözték de szerencsére csak egy belső aranyér volt. Sok vért vesztett és ez volt ijesztő.
2019. szept. 18. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
42%

Remélem túl vagy rajta. Vizsgálat előtti napon nem szabad kajálni mert hashajtót adnak amit 3-4 liter vízzel kell elkortyolgatni otthon vagy bent a kórházban. Teljesen íztelen és fájdalommentesen hajtja ki a belet.

A vizsgálat pedig reggel van és 10 perc az egész. Felfújják a belet és végigmennek a vakbélig kamerával. Körülbelül 160cm. Ezt abszolút nem érzed csak a levegó okoz görcsös fájdalmat mintha nagyon pukizni kell. Van aki bírja van aki nem, én nem szoktam kérni semmit hozzá. Engem inkább az előző diéta készít ki.

2020. febr. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!