Miért fáj mostanában a hasam a gyorskajáktól?
Főleg a Burger King/McDonalds féle hamburgerektől.
Régebben meg tudtam enni 3 darab hamburgert is, és semmi bajom nem volt, mostanában meg érzem hogy büfögöm vissza kicsit, meg ilyen telt érzés van a hasamban.
Kfctől nem szokott, de azt nem igazán szeretem.
Megenni nagyon finom a hamburgereket, a probléma utána jelentkezik kb fél órával.
Ha 1 db-t eszem akkor éhes maradok, de nem fáj a hasam, semmi bajom.
Összeszűkült a gyomrom? Vagy mi lehet? :D
Pl. rántotthúsból ugyanannyit tudok enni mint régen, csak a gyorskajás hamburgerektől van ez...
A gyomrod hirtelen megterheléstől .
Lassitsál kicsit
Nem kezdtél sportolni? Nekem azután volt ez.
De az hülyeség, hogy műanyag, csak sok benne a só meg a cukor (pláne ahhoz képest, hogy egy hamburgerről beszélünk, nem valami édességről).
Szerintem a hamburgereket agyonetették tartósítószerekkel,ez viselhette meg az emésztésedet.
Egy-egy hamburger elfogyasztása után igyál sok folyadékot,ha lehet mentes ásványvizet.
#4 de igen, biciklizek átlagosan heti 5x kb 2 órákat (van hogy többet néha). Azokon a napokon amikor gyorsétteremben kajálok akkor nem szoktam biciklizni, mivel ilyenkor általában nincs időm rá.
És most, hogy említed, igazából akkor kezdtem el érezni ezeket, mikor elkezdtem komolyabban a biciklizést.
Szinte mindent sósan eszem, és mástól nem szokott semmi bajom sem lenni (sem a cukros édességektől)
#5 2-3 havonta megyek gyorsétterembe maximum, mikor bent vagyok a városban és nincs nagyon más lehetőségem mit enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!