Rákos vagyok szerintetek? Vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
Dolgozni voltam, az volt a feladat hogy pucoljunk ablakokat és én pár ablak után, elgyengultem izzadtam szedultem , megmert a cukrom 5,6 volt (tehát nem rossz) ittam is már 1 liter vizet is . A labaim bol kiment az ero a karjaimbol is szedultem szívem dobogott. Mellékesen azt kell tudni hogy nagyon súlyos pánikbeteg vagyok, és hipochonder . De én ezt már nem csak a pániknak tudom be, mert pl fűnyírás után is van ilyen. 91 kg vagyok. Sok kenyeret eszem, nem mozgok szinte semmit ilyen sport szeruen.2019. aug. 14. 10:02
2/14 anonim válasza:
Keress meg egy orvost. Azért van.
4/14 Andi80018 válasza:
Lehet pszichés, vérnyomás, érrendszer, főleg, ha szűkek az erek. Sportolás, egészséges étrend mindenképpen jót tehet. Menj el vér-vizelet vizsgálatra első körben. Lehet meszesedés is, szívritmuszavar.
5/14 anonim válasza:
Nem akarlak beparáztatni, de ha tartasz a ráktól, akkor járj rendszeres vérvizsgálatra.
Ha érzed, akkor már baj van.
Valószínűleg nem vagy az, de mindenképp érdemes kivizsgáltatni magad.
Már csak a folyamatos aggódás miatt is, az sem egészséges.
6/14 anonim válasza:
Ezekből a tünetekből mégis hogy a francba állt össze, hogy rákos vagy?! Ha már mindenáron vizionálni kell valamit, én inkább vérnyomás problémára tippelnék.
7/14 anonim válasza:
Dehogy vagy rákos, kánikula volt, és ebben a súlycsoportban nehezen megy a fizikai munka. Keress olyan munkát, ami nem okoz fizikai nehézséget, csökkentsd a kenyér- és lisztfogyasztást és sürgősen keress fel egy pszichológust, évekkel ezelőtt kellett volna!
8/14 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, hat februárban volt vervetelem meg decemberben. Semmi érdekes nem volt benne. Az alkalikus foszfataz szintem volt magas . Onnan h baromi gyenge vagyok, és kis fizikai munka is ilyen tüneteket okoz azért gondolom hogy nicns rendben valami, és sokat megy a hasam nagyon.
2019. aug. 14. 10:24
9/14 anonim válasza:
ezek a tünetek inkább vérnyomás problémára utalnak, esetleg szívproblémára. Meg persze az is ott van hogy gyenge vagy, el vagy hízva, rosszul étkezel leginkább kenyeret eszel tehát megfelelő tápanyag sincs a szervezetedbe, meg nem mozogsz semmit ami miatt egyszerűen le vagy gyengülve és a szervezeted alapból nincs a fizikai munkához szokva. Lehet például ez is az ok.
De lehet hogy a meleg miatt vagy alapból gyenge ami simán elképzelhető.
10/14 anonim válasza:
És az még nem jutott eszedbe, hogy ha egészségesebben étkeznél, és sportolnál, akkor a terhelést is jobban bírnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!