Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Menjek hőemelkedéssel orvoshoz?

Menjek hőemelkedéssel orvoshoz?

Figyelt kérdés

Három napja hőemelkedésem van, általában 37,6. Egyelőre semmilyen más tünetem nincs, nem fáj semmim, nem köhögök, nem vagyok náthás, csak nagyon gyengének érzem magam. Félek, hogy ez valami komoly baj miatt is lehet, ugyanakkor ha csak elkaptam valami egyszerűbb dolgot, nem akarok fölöslegesen orvoshoz menni azért, hogy ő hazaküldjön azzal, hogy feküdjek.

Érdemes csak hőemelkedés miatt orvoshoz menni?

2019. aug. 13. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges.
2019. aug. 13. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány vagy akkor a ciklus egyes szakaszaiban is megemelkedhet a testhőmérsékleted egy darabig. Ha 1 hétig nem múlik el én akkor mennék el. De előtte megpróbálhatnál plusz C vitamint valami multivitamint és sok folyadékot, ha nem iszol eleget akkor is emelkedhet a testhőd főleg hogy ilyen meleg is van.
2019. aug. 13. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A ciklusom meg van picit bolygatva, pár hónapja volt ugyanis egy műtétem. Mára vártam a menzeszem, de még jelét sem látom/érzem, hogy készülne. Én is gondoltam arra, hogy emiatt lehet, habár nem tapasztaltam még 37,2-nél magasabbat emiatt.
2019. aug. 13. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Megoldódott a probléma? Mi volt az ok?
2019. okt. 2. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!