Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár napja elkezdett fájni...

Pár napja elkezdett fájni jobb oldalt a hasam aljába (szerintem a petefészkem fáj) Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz de ő nem igazán mondott semmi rossz dolgot.(Első nőgyógyászati vizsgálatom volt) A vizsgálat után erősebb a fájás. Mennem kell majd hasi ultrahangra és ott kiderül mi lehet a baj. Jobb oldalt fáj nyomásra inkább. Menstruációkor olyan erős a fájdalmam hogy hányok.
2019. aug. 12. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a nőgyógyász se tudta megmondani, akkor szerinted mi honnan tudjuk? Nyilván csináltatott az orvos vérvételt, lesz ultrahangos vizsgálat, stb., majd azok után meg fogja mondani az orvos, hogy mi bajod van. Lehet több oka is. Meg aztán biztos kaptál az orvostól papírt, azért arra szoktak írni diagnózist, hogy mi az, amit sejtenek első körben, talán nézd meg azt.
2019. aug. 12. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a vakbeled!
2019. aug. 12. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is vakbél lesz
2019. aug. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!