Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Felállok, remegek és összeesek...

Felállok, remegek és összeesek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ettem és ittam is ma eleget, mégis fekvő állapotból felállva, minden homályos lett, és kb. fél percig remegtem az ajtófélfába kapaszkodva. Elég ijesztő volt, ittam utána, de most nem igazán merek felkelni.

2019. aug. 11. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony vérnyomás, meleg(front)
2019. aug. 11. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, milyen alapbetegségeid vannak, milyen körülményeket szokott még ráírni az orvos a papírjaidra (pl. elhízottság), milyen gyógyszereket szedsz mostanában, milyen gyógyszerek szedését hagytad abba mostanában, stb.? Egy csomó körülményt ismerni kéne még, hogy válaszolni lehessen....
2019. aug. 11. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer van, nem gond csak gyorsan álltál fel. Próbáld meg lassan.
2019. aug. 11. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, normál testalkatú, PCO-m és mitralis prolapsus-om (billentyűzavar) van. Fogamzásgátlót szedek régóta, most nemrég elkezdtem koenzim Q10-et és magnéziumot. Egyébként többször elő szokott fordulni, hogy felállást követően elsötétül a kép, és megszédülök, az tudom, hogy a vérnyomásom miatt lehet, most ez a remegés és összeesés ijesztett meg. Leginkább a remegés. Azóta egyébként lassan mozgok :D
2019. aug. 11. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A mitrális prolapsus hányas értékű? Mert ha csak 1 vagy kettő az nem betegség. Meleg van nagyon. Lehet felalltál leesett a vérnyomásod. Elsötétült a világ

Eddig ez volt a szervi ok. Te meg jól megijedtél ettől és pánikot kaptál és elkezdtél remegni. Ez meg a psziches ok. Én is elő szoktam adni. Én is megijedek.

2019. aug. 11. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Párom ma ugyanúgy járt, mint te. Neki pacemakerje van. Valószínű a hőség közrejátszik.
2019. aug. 11. 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:

5/

Nem tudom, hányas értékű, de a tünetek miatt mentem el kardiológushoz, és ott mondták, hogy ez okozhatja őket.

A pánikot nem tudom, szoktam idegességtől rángatózni, de olyankor mindig magamnál vagyok. Most csak a végére fogtam fel az egészet, nem éreztem konkrétan, hogy esek össze, egyáltalán nem volt koordinációm. Vagy akkor lehet, hogy amit te mondasz az az, hogy tudat alatt pánikoltam be? Mert máskor ugye megvan az oka a remegésnek, akkor ideges vagyok, de most nem tudtam idegeskedni, mert nem voltam egészen magamnál.

2019. aug. 12. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!