Mit csinaljak ha faj a torkom, es nem akarok betegebb lenni?
Figyelt kérdés
Harmadik napja faj a torkom. Sajnos már az orrombol jovo trutyi is sargas. Az orrfolyas még nem vészes, azonban erzem hogy semmi erőm a torokfajas mellett.
Egyelore csak teazgatok, c vizakibt szedek. Mit ajanlanatok hogy ne kelljen orvoshoz menni feltetlenul, fe jobban legyek? Nem akarok tappenzre menni, viszont az edzeseket sem kihagyni ha nem muszaj.
2019. aug. 7. 07:04
1/4 anonim válasza:
Ha vírusos fertőzés, akkor semmit nem lehet vele csinálni. Pihenés, folyadék.
Ha bakteriális akkor meg sokkal több értelme lenne orvoshoz menni, mivel adna antibiotikumot, ami lerövidítené jelentősen a betegség időtartamát.
2/4 anonim válasza:
Attól hogy elmész orvoshoz amúgy nem kell táppénzre menni, ezt sose értettem, legtöbb orvos nappal, meg délután rendel felváltva.
3/4 anonim válasza:
Naponta háromszor gargalizálj sós vízzel és használj sós tengervizes orrsprayt, nekem ez gyorsan elmulasztotta ugyanezeket a tüneteket.
4/4 A kérdező kommentje:
Üfv. Sajnos en nem tehetem meg, hogy nem megyek táppénzre ha orvoshoz kell menni. A munkahelyem es az orvos masik varosban van, es egy fel napot biztosan hianyoznék a munkabol, ami nem megengedett.
2019. aug. 7. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!